Δολοφονία εγκύου στην Κυψέλη: Συνελήφθησαν μητέρα, αδερφή και σπιτοκοικοκυρά της 23χρονης – Κατηγορούνται και για δεύτερο φόνο

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είχε εντοπιστεί νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα το 2021, 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της, στην Κυψέλη.

Η αστυνομία προέβη σε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της 23χρονης. Συγκεκριμένα οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα, την αδερφή και την γυναίκα που φιλοξενούσε την 23χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου κατηγορούνται εκτός από την δολοφονία της 23χρονης και για τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας. 

Υπενθυμίζεται πως η 23χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη και ταυτοποιήθηκε με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11, από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber