Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο με αστυνομικούς να χτυπάνε βίαια άτομο στη πλατεία Βικτωρίας, το οποίο έχουν ακινητοποιήσει και βρίσκεται στο έδαφος. Κατεπείγουσα διοικητική έρευνα διατάχθηκε μετά το σάλο.

Νέες καταγγελίες για άκρατη αστυνομική βία κατά διαδηλωτή μετά την αντιφασιστική πορεία στα Πευκάκια, ενώ ακόμη εκκρεμμούν οι απαντήσεις για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο με αρκετούς να καταγγέλλουν ότι προήλθε από χτύπημα αστυνομικού ομάδας ΟΠΚΕ.

Με το οπτικοακουστικό υλικό που συνοδεύει τις καταγγελίες και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σοκάρει σε ότι αφορά την συμπεριφορά των ένστολων, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε κατεπείγουσα διοικητική έρευνα για το περιστατικό. 

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media καταγράφει αστυνομικούς να χτυπούν βίαια νεαρό άτομο το οποίο έχουν ακινητοποιήσει και βρίσκεται στο έδαφος.

Τον άγριο ξυλοδαρμό καταγγέλλουν στα κοινωνικά δίκτυα σχολιάζοντας μάλιστα δηκτικά ότι την ίδια ώρα οι ακροδεξιοί που επιτέθηκαν άγρια σε αντιφασίστες στο Μοναστηράκι έφυγαν ανενόχλητοι.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτή την ελληνική λέξη μόνο ένας στους δέκα την λέει και την γράφει σωστά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber