Δύο αδέλφια είχαν ξυλοκοπήσει άγρια καρκινοπαθή πρατηριούχο στη Λαμία

Στη φυλακή θα οδηγηθούν δύο αδέρφια -ηλικίας 16 και 17 ετών- που επιτέθηκαν και λήστεψαν καρκινοπαθή πρατηριούχο τον περασμένο Σεπτέμβρη στη Λαμία.

Προφυλακιστέα τα 2 αδέλφια

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν στην προφυλάκιση των δύο νεαρών, καθώς στην περίπτωση των δύο συνεργών τους ηλικίας 19 και 16 ετών, που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, υπήρξε απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αφού υπήρξε διαφωνία και είχαν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με τα στοιχεία της κύριας ανάκρισης, είχαν συμμετοχή και σε άλλη μια ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί, ενώ μαζί με τον άλλον 16χρονο που έχει ήδη προφυλακιστεί, εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας.

Η ληστεία

Η άγρια ληστεία με τον απάνθρωπο ξυλοδαρμό του καρκινοπαθούς άνδρα -πατέρα της πρατηριούχου κόρης του- είχε σημειωθεί τον περασμένο μήνα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σε βενζινάδικο στην είσοδο της πόλης.

Οι τέσσερις νεαροί απαίτησαν από τον άτυχο άνδρα να τους βάλει δωρεάν καύσιμα και όταν αρνήθηκε, καθώς το είχαν επαναλάβει στο παρελθόν, του επιτέθηκαν με καρατιές και δε δίστασαν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό που είχε πάνω του.

Επιπλέον, αποπειράθηκαν να τον «πατήσουν» και με το αυτοκίνητο, όπως κατέγραψε η κάμερα του κυκλώματος ασφαλείας του βενζινάδικου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber