Ο οδηγός του φορτηγού, εγκατέλειψε τον 21χρονο, αιμόφυρτο στον δρόμο και τράπηκε σε φυγή, ενώ ακόμα δεν έχει εμφανιστεί για να παραδοθεί στις Αρχές

Εδώ και τρία 24ωρα,δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ένας 21χρονος από τον Βόλο, έπειτα από σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη. 

Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, ο νεαρός άνδρας στις 20:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης παρασύρθηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε από φορτηγό στη γέφυρα της Λαχαναγοράς στο Διμήνι, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στο σώμα του.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ο οδηγός του φορτηγού, εγκατέλειψε τον 21χρονο, αιμόφυρτο στον δρόμο και τράπηκε σε φυγή, ενώ ακόμα δεν έχει εμφανιστεί για να παραδοθεί στις Αρχές, ενώ οι γιατροί δίνουν άνιση μάχη για να κρατήσουν το νεαρό αγόρι στη ζωή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber