ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/INTIME NEWS
Σοβαρούς κινδύνους προκαλούν οι πιθανές κατολισθήσεις στην Εύβοια

Μεγάλες καταστροφές έχουν προκαλέσει οι συνεχείς κακοκαιρίες που έχουν πλήξει την Εύβοια, την οποία επισκέφτηκε ο καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας.

Εκτεταμένες καταστροφές

Όπως τόνισε μιλώντας στο evima.gr, επισκέφτηκε σήμερα μαζί με τον δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας συγκεκριμένα σημεία και διεπίστωσε δυστυχώς εκτεταμένες καταστροφές συσσωρευτικά από τα δύο απανωτά κύματα κακοκαιρίας που χτύπησαν το νησί.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα διαπιστώνονται κατά βάση στις περιοχές που τα ακραία φαινόμενα από την κακοκαιρία Daniel και Elias ήταν πιο έντονα.

Συνεχίζονται οι κατολισθήσεις

Το οδικό δίκτυο έχει σοβαρές ζημιές, αυτοί όμως που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι οι οδηγοί που κινούνται στον επαρχιακό δρόμος από Αιδηψό σε Λίμνη και από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία και το αντίστροφο καθώς οι κατολισθήσεις συνεχίζονται.

«Θα πρέπει να γίνει μια σύσκεψη κυβέρνησης, περιφέρειας μαζί με τους δήμους ώστε να δοθεί οικονομική ενίσχυση στην βόρεια Εύβοια για να αποκατασταθούν οι ζημιές», σχολίασε επισημαίνοντας πως οι δήμοι δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν αυτό το βάρος της αποκατάστασης σε οικονομικό επίπεδο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber