«O Κορινθιακός έχει βεβαρυμένο σεισμικό ιστορικό και αυτή τη περίοδο έχουν συσσωρευτεί τάσεις πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί»

Με αφορμή την σεισμική δραστηριότητα στον Κορινθιακό, μίλησε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης αναφέροντας ότι αυτή συνεχίζεται ωστόσο συστήνει να μην υπάρχει πανικός και ο κόσμος να ακούει τους ειδικούς.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, με ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνει ότι «η μικροσεισμικότητα στο θαλάσσιο χώρο βόρεια του Ξυλόκαστρου συνεχίζεται και αυτό το 24ωρο. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει δώσει στο παρελθόν αντίστοιχες ακολουθίες με μέγιστο μέγεθος μερικές φορές 4,8R. Αυτό να συμβεί το θεωρώ πιθανό

«Το Γεωδυναμικό έχει πυκνώσει το δίκτυο του στη περιοχή και έχει εγκαταστήσει δύο σύγχρονους σταθμούς Ραδονίου που παρακολουθεί επι 24ωρης βάσης. Παρακαλώ ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ! Να ακούτε τους ειδικούς και όχι άτομα του «δήθεν» που δεν έχουν ούτε ενα σεισμογράφο στη περιοχή και σπεκουλάρουν για να «φανούν» επάνω στην αγωνία του κόσμου».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber