ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Στην είσοδο του καραβιού στο λιμάνι του Πειραιά, δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασαν τα μέλη μιας οικογένειας από την Κρήτη που βρέθηκαν στην Αθήνα και επέστρεφαν μέσω του πλοίου της γραμμής στο σπίτι τους αλλά δεν είχαν μαζί τους ούτε διαβατήρια ούτε βιβλιάρια υγείας.

Σύμφωνα με το  cretalive.gr γυναίκα μαζί με τα δυο παιδιά της, 8 και 5 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα για μια κηδεία και το βράδυ της Δευτέρας πήραν τον δρόμο του γυρισμού που όμως δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη.

Στην είσοδο του καραβιού στο λιμάνι του Πειραιά, δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της και απαίτησαν είτε διαβατήρια είτε βιβλιάρια υγείας.

Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη επικαλέστηκαν οι λιμενικοί το γράμμα του νόμου!
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber