Επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες δέχθηκε στον Παλαμά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας - Απομακρύνθηκε με συνδρομή της αστυνομίας

«Θερμό επεισόδιο» με επίθεση κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 9/9 στον Παλαμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, ο Περιφερειάρχης έφθασε στις 11:45 περίπου στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων και αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες.

Η ένταση στη συνέχεια ανέβηκε και αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους που εκσφενδόνισαν και κάποια αντικείμενα και νερά. 

Ωστόσο κάποιοι όρμησαν και άρχισαν να τον προπηλακίζουν, ενώ κάποιοι εξ αυτών τον γρονθοκόπησαν και τον έριξαν κάτω. Ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο του περιφερειάρχη, ο οποίος φυγαδεύτηκε από μέλη της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο έφθασε και αστυνομική δύναμη που απομάκρυνε τον κ. Αγοραστό, ο οποίος και αποχώρησε από τον Παλαμά.

Παρών ήταν και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber