Αναζητείται ο δράστης της επίθεσης με τη σύριγγα στην Καισαριανή

Εξελίξεις υπάρχουν στην πρόσφατη υπόθεση επίθεσης στην Καισαριανή, καθώς οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα από το βίντεο που έχουν στα χέρια τους να ταυτοποιήσουν τον δράστη και πλέον τον αναζητούν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το MEGA.

Κατά τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και όπως όλα δείχνουν κρύβεται από τη δημοσιότητα που έλαβε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι υποστήριξε το θύμα

Την ίδια ώρα η 26χρονη έχει προχωρήσει σε μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλειστεί και η παραμικρή πιθανότητα να έχει μολυνθεί από το περιεχόμενο της σύριγγας.

Στην κατάθεσή της και είδε και η ίδια το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό από την επίθεση φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν τον γνωρίζει τον δράστη και ότι δεν τον είχε δει ποτέ στο παρελθόν.

Στο συγκεκριμένο βίντεο το πρόσωπο του δράστη φαίνεται καθαρά και όπως αναφέρθηκε φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και πλέον αναζητείται για να συλληφθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber