Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι που σχετίζονται με τις παράνομες υιοθεσίες στην Κρήτη

Στη φυλακή οδηγήθηκαν τα τέσσερα άτομα που κρίθηκαν προφυλακιστέα για την υπόθεση παράνομων υιοθεσιών στην Κρήτη.

Πρόκειται για τον 73χρονο γιατρό, ιδιοκτήτη της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, τον 44χρονο εμβρυολόγο που εργαζόταν στη μονάδα την 41χρονη γραμματέα της μονάδας και μία 38χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να έκανε τις συνεννοήσεις με τις παρένθετες.

Οι κατηγορούμενοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr γιατρός και εμβρυολόγος κρατούνται στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, στην Αγυιά, ενώ η γραμματέας της μονάδας και η μεσίτρια οδηγήθηκαν στις γυναικείες φυλακές Νεάπολης Λασιθίου.

Ελεύθερα με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τέσσερα ακόμη άτομα που είχαν προσαχθεί, η μαία της μονάδας και η βιολόγος της μονάδας, εργαζόμενη σε κλινική της πόλης και γυναίκα που φέρεται επίσης να ενεργούσε ως «μεσίτρια» στις παράνομες υιοθεσίες.

Και οι οκτώ αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, όπως αυτές της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της εμπορίας ανθρώπων, της μεσολάβησης σε υιοθεσία ανηλίκων κατ’ επάγγελμα, των παραβιάσεων της νομοθεσίας περί εφαρμογής της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, της πλαστογραφίας, της παραποίησης ιατρικών δεδομένων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber