O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε σοβαρότερα

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ιωάννης Λώλος, το απόγευμα της Παρασκευής (28/7), στην Πλαταριά Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thespro.gr το ατύχημα σημειώθηκε όταν οδηγός άλλου αυτοκινήτου, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Παρ’ όλο που ο Δήμαρχος αντέδρασε βγάζοντας το αυτοκίνητό του εκτός λωρίδας, το ατύχημα δεν απεφεύχθη και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει το, thespro.gr, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε σοβαρότερα.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber