O οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο για αγνώστους λόγους, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Μυκόνου, μέρα μεσημέρι, με έναν ακόμη νεαρό να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή Σκυλάμπελα.

Σύμφωνα πληροφορίες του Cyclades24, ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο για αγνώστους λόγους, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 27χρονος οδηγός εξφεντονίστηκε από το όχημά του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και η Πυροσβεστική, ωστόσο ο νεκρός άνδρας αλβανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος του νησιού για πολλά χρόνια, με Ελληνική υπηκοότητα, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εγκατέλειψε τις δυνάμεις του.

 Ο άτυχος νέος εργαζόταν σε γνωστό beach bar του νησιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber