Ο 32χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και βιασμό

Σήμερα (27/06) θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές για δεύτερη φορά, που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της 27χρονης Αναστάζια.

Ο 32χρονος θα κληθεί να απαντήσει για όλα όσα προέκυψαν από τις έρευνες, για το πώς, το πού και το γιατί δολοφονήθηκε η Αναστάζια, ενώ ο ίδιος ο κατηγορούμενος φέρεται να συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

Μετά την παραίτηση του συνηγόρου του Ζαφείρη Δρόσου, που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, την υπεράσπιση του 32χρονου ανέλαβε η Αθηνά Φουντωτού.

Οι πληροφορίες θέλουν την πλευρά της οικογένειας της άτυχης νεαρής από την Πολωνία να ετοιμάζεται για δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της επανέρχεται στο θέμα της ύπαρξης συνεργού, τουλάχιστον κατά την μεταφορά του πτώματος στο σημείο που εγκαταλείφθηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber