27χρονη πούλησε χωράφια που δεν ήταν δικά της και κατάφερε να πάρει 20.000 ευρώ

27χρονη κατάφερε να πείσει 35χρονο να αγοράσει χωράφια τα οποία όμως δεν της ανήκαν και καταδικάστηκε για απάτη σε ένα έτος φυλάκιση με αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Μάλιστα, η 27χρονη εισέπραξε από τον 35χρονο κάτοικο Ζαγοράς, συνολικά 20.000 ευρώ για την αγορά των χωραφιών.

Τι συνέβη

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στον 35χρονο πως διέθετε προς πώληση δύο αγροτεμάχια στην Ζαγορά εκ μέρους του πατριού της, ισχυριζόμενη πως ο τελευταίος την είχε εξουσιοδοτήσει να τα πουλήσει.

Μέσα στο χρονικό διάστημα 2019 – 2020, όσο εκείνη και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής βρίσκονταν σε υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις, ο 35χρονος της κατέβαλε σταδιακά 20.000 ευρώ, ενώ η κατηγορούμενη δεν ολοκλήρωσε ποτέ τα συμβόλαια, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr.

Η 27χρονη κρίθηκε ένοχη και καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και την υποχρέωση να καταβάλλει μέσα σε χρονικό διάστημα τριών μηνών 2.000 ευρώ.

Για την υπόθεση εκκρεμεί και αστικό δικαστήριο, αφού ο 35χρονος έχει ασκήσει αγωγή εναντίον της γυναίκας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber