Με τον συγκεκριμένο φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού οι βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το θρίλερ της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου χθες 11 Ιουνίου στην Ομόνοια, ο οποίος έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικη και συνελήφθη κατόπιν επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεννόηση με τους γονείς του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της τον 63χρονο, που έστελνε χυδαία μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο 14χρονο κορίτσι και ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Ρία Τσοχαντάρη μετέδωσε πληροφορίες από τη θεία του κοριτσιού, ότι η 12χρονη είδε το βίντεο με τον παιδόφιλο στην Ομόνοια και τον αναγνώρισε.

Με τον συγκεκριμένο δε φαίνεται να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, ενώ στο ραντεβού την είχε στείλει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση Ηλίας Μίχος. Μάλιστα, στη συνέχεια ο 63χρονος φέρεται να την έστειλε και σε άλλον έναν ηλικιωμένο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber