Πόσο συχνά έκαναν σεξ οι αρχαίοι Έλληνες και πώς τα κατάφερναν

Στην αρχαία Ελλάδα, η έννοια του γάμου και οι ενδοσυζυγικές “συνήθειες” ήταν εντελώς ξένες με ό, τι ίσως έχουμε συνηθίσει στη σύγχρονη εποχή. Ο ρόλος των γυναικών στην ελληνορωμαϊκή αρχαιότητα είναι γενικά αποδεκτός ότι ήταν υποτελής στα αρσενικά. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι γυναίκες αναμενόταν να χρησιμοποιούν κάθε είδους "κόλπα" για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορμές και επιθυμίες των συζύγων τους, μερικά από τα οποία συνορεύουν με βασανιστικά. 

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες και ιστορικές πηγές φαίνεται πως οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν sex έως και 12 φορές την ημέρα και τους βοηθούσε ένα φυσικό βιάγκρα.

Πώς το πετύχαιναν - Το φυσικό βιάγκρα 

Το αρσενικό, με τη βοήθεια διαφόρων φυσικών θεραπειών, μπορούσε να ικανοποιήσει τον ερωτικό σύντροφό του. Σύμφωνα με το βιβλίο “Ο μύθος της ιερής πορνείας στην αρχαιότητα” της ιστορικού Stephanie Budin, υπήρχε μια σειρά προετοιμασιών που είχαν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη σεξουαλική απόδοση των ανδρών.

Μερικά από αυτά τους επέτρεψαν να επιτύχουν μόνιμη διέγερση, είναι το μέλι σε συνδυασμό με το πιπέρι, που ήταν ένα από τα πιο κοινά και ισχυρά συστατικά στα σκευάσματα για σεξ. 

Ένα άλλο μυστικό φυσικό βιάγκρα που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι εραστές ήταν ένα ινδικό φυτό που προκαλούσε έντονη διέγερση σε καθημερινή βάση. Μια ουσία που εξαγόταν από τα φύλλα του φυτού εφαρμοζόταν στα γεννητικά όργανα του αρσενικού, δίνοντάς του επικές αποδώσεις στην σεξουαλική πράξη.

Για να αντιμετωπίσουν την αέναη διέγερση που προσέφερε το φυτό αυτό, τα ζευγάρια συχνά χρησιμοποιούσαν μερικές σταγόνες ελαιόλαδο ως αντίδοτο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber