6 ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 13 και 14 ετών μετά από απόπειρα ληστείας που φέρεται να διέπραξαν εις βάρος τριών 16χρονων λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής

Συνελήφθησαν στην Πετρούπολη σε έξι ανήλικοι ηλικίας 14, 15 και 16 ετών, καθώς επιχείρησαν να ληστέψουν άλλους ανήλικους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, 6 ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 13 και 14 ετών μετά από απόπειρα ληστείας που φέρεται να διέπραξαν εις βάρος τριών 16χρονων λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ένας εκ των 6 είναι αλλοδαπός και εις βάρος του εκκρεμεί αίτηση ανανέωσης της άδειας διαμονής του στη χώρα, από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές η ομάδα των 6 πλησίασε τους τρεις ανήλικους, τους απείλησε και τους ζήτησε τα χρήματά τους. Εκείνοι αρνήθηκαν να τα δώσουν, έτρεξαν σε κάποια κοντινή επιχείρηση, ζήτησαν βοήθεια και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από τις έρευνες που έκαναν εντόπισαν την ομάδα των 6 ενώ όπως έγινε γνωστό αναζητείται και ένα ακόμη άτομο που δεν έχει εντοπιστεί για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber