Στιγμές τρόμου έζησαν το απόγευμα της Πέμπτης μια μητέρα με τα δύο της παιδιά που ταξίδευαν από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, στα όρια των Νομών Φθιώτιδας-Βοιωτίας και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά το Κάστρο.

Δυσάρεστη κατάληξη είχε το ταξίδι στην εθνική οδό για μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, το απόγευμα της Πέμπτης (18/5).

Πεντακόσια μέτρα πριν τη διασταύρωση με το Μαρτίνο στο ρεύμα προς Λαμία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε, άρχισε να βγάζει καπνούς και μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ευτυχώς οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως και δεν κινδύνευσε η ζωή τους.

Διερχόμενος οδηγός σταμάτησε να βοηθήσει, έσβησε τη μηχανή και ενώ ακόμη το όχημα έβγαζε καπνούς, προσπάθησε να σβήσει την εστία. Δυστυχώς παρά τη χρήση συνολικά τριών πυροσβεστήρων η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και σε λίγα λεπτά οι φλόγες είχαν τυλίξει το όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Πήρα τον πυροσβεστήρα από το αυτοκίνητο μου και προσπάθησα να σβήσω την φωτιά που μόλις είχε ξεκινήσει. Μέσα σε λίγες στιγμές το αυτοκίνητο και παρά την προσπάθεια μου, είχε τυλιχθεί στις φλόγες και παρότι σταμάτησα άλλα δύο αυτοκίνητα προκειμένου να βρω έξτρα πυροσβεστήρες για να χρησιμοποιήσω».

Δείτε το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber