ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME NEWS
«Διαμάντι» της βρετανικής τηλεόρασης η Σκόπελος

Η Σκόπελος φιλοξενήθηκε στην βρετανική τηλεόραση στο πλαίσιο της επίσκεψης στο νησί της εκπομπής «Loose Women».

Με αφορμή το γεγονός πως η κινηματογραφική μεταφορά του διαχρονικού μιούζικαλ Mamma Mia γυρίστηκε στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, πραγματοποιήθηκαν εκεί έξι «ζωντανές» μεταδόσεις.

Η εκπομπή

Οι live παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν με φόντο την εξωτική παραλία του Αμάραντου και το γραφικό εκκλησάκι Άη Γιάννη στο Καστρί που βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου ύψους 100 μέτρων με 106 λαξευμένα σκαλοπάτια.

«Αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Σκοπέλου, επιλέγουμε πρωτότυπες δράσεις διεθνούς προβολής που κρατούν ζωντανή τη σύνδεση με το δημοφιλές μιούζικαλ. Ειδικά εφέτος, οι ταξιδιωτικές ροές από Μεγάλη Βρετανία εμφανίζουν πολύ μεγάλη δυναμική καθώς έχουν ξεκινήσει από τον Απρίλιο και αναμένονται να συνεχιστούν μέχρι και τον Οκτώβριο», τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου Ιωάννα Ευσταθίου. Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη του Δήμου Σκοπέλου και την εθελοντική συνεισφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Dolphin of Skopelos.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολικό έτος 2024-2025: Πότε ανοίγουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber