Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες - Τι αναφέρουν οι πληροφορίες της αστυνομίας

Σήμερα το απόγευμα δύο άτομα συνελήφθησαν για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μέσω ανάρτησής του σε μέσο δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Παράλληλα, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι δύο συλληφθέντες είναι ηλικίας 40 και 48 ετών.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021.»

Δύο ακόμα άτομα στο «μικροσκόπιο»

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες, που είναι αδέλφια, έχουν απασχολήσει την ΕΛΑΣ στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις της νύχτας. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δυο άτομα, τα οποία δεν έχουν ακόμη συλληφθεί.

Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber