ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Στην Ελευσίνα το αεροπλάνο με τους εγκλωβισμένους από το Σουδάν

Έφτασαν στην Ελλάδα οι πρώτοι 17 Έλληνες που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στο Σουδάν, στο οποίο λαμβάνων χώρα σφοδρές συγκρούσεις εδώ και περίπου δύο εβδομάδας.

Μεταξύ των ανθρώπων που έφτασαν λίγο μετά τις 10:30 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας, βρίσκονται τρία παιδιά και ένας τραυματίας.

Οι Έλληνες που έχουν απεγκλωβιστεί από το Σουδάν μέχρι στιγμής είναι 35, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΥΠΕΞ σήμερα (25/04), άλλοι 5 πολίτες μεταφέρθηκαν στην Άκαμπα της Ιορδανίας με ολλανδικό αεροσκάφος.

Η ελληνική αποστολή έχει επικεφαλής τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος παραμένει στην Αίγυπτο και έχει αναλάβει την παροχή διευκολύνσεων όλων των Ελλήνων και ενώ αναμένεται μία δεύτερη αποστολή επαναπατρισμού.

Παράλληλα, σε μία πολιτική πτήση βρίσκεται διασωληνωμένος ακόμη ένας Έλληνας τραυματίας, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του OPEN.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber