Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού πρότεινε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού πρότεινε ο εισαγγελέας στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος του παιδιού, από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2021.

Η καταγγελία

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη και στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του, η οποία πρόσεχε το αγοράκι, ασελγούσε σε βάρος του.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber