Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο άνθρωπος στον οποίο καταλογίστηκε το πρόστιμο, το αδέσποτο σκυλί έτρωγε τις κότες από το κοτέτσι του και του επιτέθηκε όταν αυτός προσπάθησε να το σταματήσει

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αλλά και με πρόστιμο 30.000 ευρώ είναι ένας κάτοικος του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε αδέσποτο σκύλο, όταν του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο άνθρωπος στον οποίο καταλογίστηκε το πρόστιμο, το αδέσποτο σκυλί έτρωγε τις κότες από το κοτέτσι του και του επιτέθηκε όταν αυτός προσπάθησε να το σταματήσει.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2022. Κατά τον κάτοικο του Λαγκαδά, ο οποίος είχε μαζί και τα δύο παιδιά του, φοβήθηκε από την επίθεση του σκύλου, άρπαξε έναν λοστό και τον χτύπησε.

Ο κάτοικος του Λαγκαδά δέχτηκε, όπως υποστηρίζει, την επίθεση από τον αδέσποτο σκύλο το περασμένο καλοκαίρι, όταν μία από τις φορές που μπήκε στο κοτέτσι του για να φάει τις κότες, προσπάθησε να τον διώξει. Είχε μαζί του και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Φοβήθηκε, άρπαξε έναν λοστό και χτύπησε το ζώο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber