Πού θα κινηθούν οι τιμές ρεύματος τον Μάιο - Τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι τιμές ρεύματος από τους προμηθευτές ενέργειας για το μήνα Μάιο, χωρίς ωστόσο να προβλέπονται αυξημένες χρεώσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Ο Μάιος, αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα με τον Απρίλιο, καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα και το μήνα που πέρασε και αντίστοιχα σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκαν και οι χονδρεμπορικές τιμές ενέργειας.

Στο παραπάνω πλαίσιο οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω για τιμές από 0,105 μέχρι τα 0,1995 ευρώ ανά κιλοβατώρα, αγγίζοντας δηλαδή τα προ κρίσης επίπεδα.

Τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις 

Παρά τα χαμηλά επίπεδα τιμών, εκτιμάται ότι και πάλι το ΥΠΕΝ θα συνεχίσει την πολιτική των επιδοτήσεων, έστω και σε αντίστοιχα χαμηλά επίπεδα με τον προηγούμενο μήνα.

Σημειώνεται ότι από αυτό τον μήνα οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν από σήμερα τις τιμές ρεύματος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-katanalotis, εκτός από το site της ΡΑΕ όπου συγκεντρώνονται οι τιμές των προμηθευτών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber