Ο ιστορικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:10 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει σημειώσει σπουδαία επιτεύγματα στην καριέρα του, ωστόσο αυτή τη φορά είναι έτοιμος να γράψει το όνομα του με «χρυσά» γράμματα.

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής διεκδικεί το έβδομο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Είναι κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς αθλητής στην 68χρονη ιστορία του θεσμού.

Ο Πετρούνιας είναι μαζί με τον Κρίζτιαν Μπέρκι, οι μοναδικοί που μετρούν έξι χρυσά μετάλλια. Ο Ούγγρος αθλητής μέτρησε έξι συνεχόμενες πρωτιές στον πλάγιο ίππο από το 2005 μέχρι το 2012.

Ο Πετρούνιας κράτησε το καλύτερο για σήμερα Μ. Σάββατο (15/4) και τον μεγάλο τελικό των κρίκων, όπου ετοιμάζεται να γίνει θρύλος της ενόργανης γυμναστικής. Συγκεκριμένα, ο ιστορικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:10 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber