ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Νέα επιδείνωση καιρού το επόμενο διήμερο

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται Τρίτη και Τετάρτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος προχώρησε και σε μια πρόγνωση καιρού για την 25η Μαρτίου.

Με καλές καιρικές συνθήκες ξεκινάει η εβδομάδα για τη χώρα μας, με άνοδο της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων. Για σήμερα Δευτέρα 20/3 θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες βροχές, με εξαίρεση την Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς και μεγάλης έντασης στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία αργά το μεσημέρι στους 18-20 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με ήλιο, προς το απόγευμα αραιές συννεφιές που δεν θα προβληματίσουν. Το θερμόμετρο στους 20 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ήλιος και η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 18 βαθμούς αργά το μεσημέρι.

Ένα κύμα κακοκαιρίας έρχεται Τρίτη και Τετάρτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, με βροχές από τα δυτικά προς τα ανατολικά, που όμως δεν θα προβληματίσει, απλά θα κάνει πιο μουντό τον καιρό. Την Τετάρτη απομακρύνονται τα φαινόμενα. Την 25η Μαρτίου ο καιρός θα είναι πολύ καλός, με ανεβασμένες θερμοκρασίες, «κατάλληλος καιρός για αποδράσεις», όπως εκτιμά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber