O Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ – «Εμείς βγήκαμε αλλά μέσα έμειναν άνθρωποι που δεν βγήκανε»

Αισιόδοξοι δηλώνουν οι γιατροί για τον μοναδικό άνθρωπο που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει μεγάλη μάχη και όπως λέει ο πατέρας του σήμερα θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης.

«Ελπίζουμε σήμερα να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα… Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε… Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά – σιγά θα μπορέσει να επανέλθει» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου Γεράσιμου.

Ο 20χρονος μετά τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα και μπορεί να γλίτωσε τον κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της αποκατάστασης.

«Εμείς βγήκαμε αλλά μέσα έμειναν άνθρωποι που δεν βγήκανε»

«Εμείς βγήκαμε αλλά μέσα έμειναν άνθρωποι που δεν βγήκανε» λέει με δάκρυα στα μάτια η κυρία Βάσω, που ταξίδευε με το μοιραίο τρένο προς τη Θεσσαλονίκη, ούσα στο τρίτο βαγόνι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber