ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί με μηνύσεις τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, για σατιρικό βίντεο

Την οργή του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε ένα σατιρικό βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, με αποτέλεσμα ο πολιτικός να απειλεί τον κωμικό ότι θα τον οδηγήσει στα δικαστήρια.

Μάλιστα η ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη βγήκε από το υπουργείο Ανάπτυξης, με τον υπουργό να αναφέρει ότι ασκεί «στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη». Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε και σχετικό tweet, λέγοντας ότι αναμένει «τις αντιδράσεις των κομμάτων σε αυτό τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας».

Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος απάντησε: «Ώπα φίλε, εμείς περιμένουμε 15 μήνες την αντίδραση της ΝΔ για το ντου στο θέατρο Καρέζη με μπράβους και δεν κάνουμε έτσι. Στην ουρά».

Η ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.

Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber