Συνελήφθη άντρας, ο οποίος έσερνε τον σκύλο του από τον προφυλακτήρα του φορτηγού

Ένα φρικιαστικό περιστατικό με κακοποίηση σκύλου έλαβε χώρα στην Αγιά της Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα συνελήφθη, εχθές (08/01) ένας άνδρας ο οποίος έσερνε τον άτυχο σκύλο του από το προφυλακτήρα του φορτηγού του.

Συνελήφθη χθες (8/1) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγιάς Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας Έλληνας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το μεσημέρι σε αγροτικό δρόμο του Δήμου Αγιάς, ο δράστης είχε δεμένο με ιμάντα σε προφυλακτήρα εν κινήσει Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου του, σκύλο του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ζώου.

Το τραυματισμένο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για το αποτρόπαιο περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber