Συναγερμός για την έξαρση του κορoνοϊού στην Κίνα

Πολλές οικογένειες στην Κίνα φτάνουν στο σημείο να καίνε τους νεκρούς συγγενείς τους μες στη μέση του δρόμου, εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού σε όλη τη χώρα, που έχει ως αποτέλεσμα να «φρακάρουν» νοσοκομεία, γραφεία τελετών και κρεματόρια.

Όπως αναφέρει η DailyMail, η Κίνα αντιμετωπίζει μια μεγάλη έξαρση στα κρούσματα κορονοϊού από τότε που τερμάτισε την εφαρμογή της πολιτικής της «μηδενικής COVID», με αποτέλεσμα οι νεκροί να συγκεντρώνονται στα νοσοκομεία ενώ τα κρεματόρια ανεβάζουν τις τιμές για τις υπηρεσίες τους.

Ωστόσο οι άνθρωποι που κατέληξαν από επιπλοκές του Covid να συγκεντρώνονται στα νεκροτομεία των νοσοκομείων ενώ και τα κρεματόρια επωφελήθηκαν από αυτή την κατάσταση και κάνουν «χρυσές» δουλειές καθώς έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

«Κάποιοι μου είπαν ότι η κυβέρνηση δημοσίευσε στοιχεία θανάτων και ο αριθμός ήταν μονοψήφιος. Αυτό είναι αστείο και αναξιόπιστο. Μόνο μεταξύ των στενών μου συγγενών έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους 4 και αυτό αφορά μόνο στην οικογένειά μου. Ελπίζω η κυβέρνηση να πει ειλικρινά στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει», δήλωσε κάτοικος του Πεκίνου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber