INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τι αναφέρουν οι καταγγελίες για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σημαντικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την οικονομική δραστηριότητα του «Χαμόγελου του Παιδιού», αλλά και τις συνθήκες εργασίας.

Τι «δείχνουν» οι πληροφορίες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, πολλά ερωτήματα υπάρχουν για την οικία στην οποία διαμένει ο Κώστας Γιαννόπουλος, όπως ανέφερε το MEGA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οικιακοί βοηθοί και οδηγοί πληρώνονται από το ίδρυμα, όπως επίσης και τα προσωπικά ψώνια του Κ. Γιαννόπουλου.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν μαζικές απολύσεις ή αποχωρήσεις εργαζομένων του «Χαμόγελου του Παιδιού», που αγγίζουν το 20-25% και οφείλονται σε αναφερόμενες κακές συνθήκες εργασίες.

Δόμνα Μιχαηλίδου και «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, αλλά και χθες Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε ότι δε γίνεται ένας οργανισμός με 20 εκατ. ευρώ αποθεματικά και 5 εκατ. ευρώ καταθέσεις στην Ελβετία να μην είναι λειτουργικός, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και προς τον Πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο που μένει σε βίλα 2 εκατομμυρίων.

Παράλληλα, δήλωσε πως για το «Χαμόγελο του Παιδιού» γίνονται αναφορές για: κακοποιητική συμπεριφορά προς το προσωπικό, χρήση ακινήτων του συλλόγου για άλλες χρήσεις από τον Πρόεδρο, χρήση προσωπικού του συλλόγου για υπηρεσίες προς τον Πρόεδρο, υιοθεσία με συνοπτικές διαδικασίες, υψηλός μισθός και αποδοχές για τον Πρόεδρο και υψηλός μισθός για την σύζυγο του Προέδρου».

Απάντηση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τις δηλώσεις της κ. Μιχαηλίδου, δίνοντας εξηγήσεις για τις σχετικές κατηγορίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber