Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης του ορειβάτη - Ο φίλος του δεν είχε τη δυνατότητα να τον πλησιάσει, καθώς το σημείο είναι πολύ απόκρημνο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η επιχείρηση ανάσυρσης του ορειβάτη στον Όλυμπο που βρέθηκε την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις του.

Η επιχείρηση συνεχίζεται στη χαράδρα στον Όλυμπο για την ανάσυρση ορειβάτη, με τη συμμετοχή μελών από τη 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, την 8η ΕΜΑΚ Λάρισας, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Λιτόχωρο, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ελικόπτερο Super Puma, σύμφωνα με το newsit.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος ορειβάτης είχε πάει στον Όλυμπο με έναν φίλο του, και η χαράδρα είναι στη βάση του Λουκιού, του Μύτικα, στα 2.700 μέτρα.

Ο φίλος του δεν είχε τη δυνατότητα να τον πλησιάσει, καθώς το σημείο είναι πολύ απόκρημνο. Ο ορειβάτης που ειδοποίησε τις αρχές για τη διάσωση του φίλου του, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο «Αποστολίδη», όπου πέρασε τη νύχτα. Τονίζεται ότι χθες οι προσπάθειες για την ανάσυρση του ορειβάτη σταμάτησαν λόγω του σκοταδιού και της περιορισμένης ορατότητας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber