Ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το παιδί έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή.

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια, του -μόλις 2,5 ετών – κοριτσιού, που νοσηλεύεται   διασωληνωμένο στην Εντατική του Νοσοκομείου Παίδων και δίνει μάχη για την ζωή του, λόγω επιπλοκών που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορονοϊός, από τον οποίο νοσεί τις τελευταίες ημέρες.

Το κοριτσάκι, που κόλλησε κορονοϊό από την μητέρα του, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, καθώς οι επιπλοκές, διαλύουν σταδιακά το νευρικό και άλλα συστήματα του οργανισμού του, όπως είπαν οι γιατροί στον πατέρα της μικρούλας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το παιδί έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή.

«Το παιδί από τον κορονοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber