ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς του λαϊκού κινήματος διαδηλώνουν στο Σύνταγμα ενάντια στην ακρίβεια και τον προϋπολογισμό

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος μπροστά από τη Βουλή, συλλαλητήριο συνδικάτων και μαζικών φορέων του λαϊκού κινήματος με κεντρικό σύνθημα «Κλιμακώνουμε την πάλη μας για Συλλογικές Συμβάσεις, αυξήσεις στους μισθούς. Ενάντια στην ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς».

Υπενθυμίζεται ότι εφαρμόζονται κλιμακωτά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Τα αιτήματα

Χιλιάδες εργαζόμενοι πίσω από τα πανό των σωματείων τους διαδηλώνουν για τις διεκδικήσεις και τα αιτήματά τους για αυξήσεις στους μισθούς ενάντια στον προϋπολογισμό που αναμένεται σήμερα να ψηφίσει η κυβέρνηση.

«Κουπόνια για το ρεύμα, κουπόνια φαΐ, σε λίγο θα μας δίνουμε κουπόνια για ζωή» και «Για τους εργαζόμενους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την εργοδοσία» είναι ανάμεσα στα συνθήματα των συγκεντρωμένων διαδηλωτών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber