Μία μέρα καλός καιρός, μία μέρα άστατος - Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές

Προς την Τουρκία εκτονώνεται το βαρομετρικό χαμηλό που απασχόλησε τη χώρα τα τελευταία 24ώρα, με έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Για σήμερα Δευτέρα 12/12 η μέρα ξεκινά με άστατο καιρό στα νησιά του ανατολικού-νοτιοανατολικού Αιγαίου με μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Πιο δυτικά συννεφιές με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι. Οι άνεμοι ισχυροί και ο υδράργυρος στους 17-19 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική λίγες συννεφιές, που το βράδυ θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχών από τα δυτικά προς τα ανατολικά σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Οι άνεμοι ισχυροί και η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη ανάλογο το σκηνικό, με πιθανότητα βροχών το μεσημέρι, άνεμοι μέτριοι και η θερμοκρασία στους 14-15 βαθμούς.

Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, θα έχουμε παρέλαση κακοκαιριών. Ο καιρός θα χαλάσει το μεσημέρι της Τρίτης, θα βελτιωθεί την Τετάρτη, θα χαλάσει ξανά την Πέμπτη και θα βελτιωθεί την Παρασκευή. «Μία μέρα καλός καιρός, μία άστατος» είπε ο μετεωρολόγος του OPEN. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές, κάτι που όπως φαίνεται θα διατηρηθεί και τα Χριστούγεννα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber