ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Ένοχος κρίθηκε ο «ψευτογιατρός» - Ποιοι αθωώθηκαν

Ολοκληρώθηκε η δίκη εις βάρος του αποκαλούμενου «ψευτογιατρού» και δεκαέξι ακόμα ατόμων, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο λεγόμενος «ψευτογιατρός» παραπλάνησε πληθώρα οικογενειών ασθενών με καρκίνο, πουλώντας τους εναλλακτικές και δήθεν αποτελεσματικές μεθόδους ίασης.

Ένοχος για 7 δολοφονίες

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο Dr Kontos για επτά δολοφονίες, έξι απόπειρες και σωρεία κακουργημάτων.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 50χρονο κατηγορούμενο για μια σειρά άλλων αδικημάτων όπως αυτά της απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή (κακούργημα) σε βάρος 28 ασθενών και συγγενών ασθενών.

Σε ό,τι αφορά τους 16 συγκατηγορούμενους του «ψευτογιατρού», το δικαστήριο τους έκρινε ομόφωνα αθώους. Μεταξύ αυτών βρίσκεται γιατρός, πρώην υπουργός.

Τέλος το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για αντιποίηση αρχής που αφορά στο διάστημα 1.5.20 έως 16.6.20, όπως και για μια σειρά άλλων αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και κακουργήματα, όπως πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή μνημείου.

Αναμένεται η ποινή του καταδικασθέντος εντός της ημέρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber