Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: 18χρονη κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο του πατέρα της και εκείνος πάτησε γκάζι - Στο νοσοκομείο η νεαρή

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν μια 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του πατέρα της μετά από καβγά και εκείνος, αντί να φρενάρει, πάτησε το γκάζι, με αποτέλεσμα η κόρη του να πέσει έπεσε στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το thestival.gr, γύρω στις 15:30 η 18χρονη από τη Λιβύη καβγάδιζε με τον πατέρα της στη μέση του δρόμου στην οδό Εγνατία. Ενώ καβγάδιζαν, εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει.

Τότε η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του οχήματος, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που την ώθησαν στην κίνηση αυτή. Ο πατέρας όμως αντί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, επιτάχυνε με συνέπεια η νεαρή να πέσει στο οδόστρωμα!

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύμα στο γόνατο και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber