Δύο τραυματίες σε συμπλοκή μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β' ο ένας εξ αυτών

Ποδοσφαιριστής της Β' ομάδας του ΠΑΟΚ είναι -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά- ο ένας από τους δύο 19χρονους, που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, σε επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Από την προανάκριση που διενήργησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο δεν φαίνεται, ωστόσο, να προέκυψε ότι το επεισόδιο συνδέεται με οπαδική βία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο φίλοι νοσηλεύονται με τραύματα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 22χρονος κι ένας 21χρονος, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η δίκη τους αναβλήθηκε για τα μέσα Νοεμβρίου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στο επεισόδιο φαίνεται να ενεπλάκησαν ακόμη τουλάχιστον τρία άτομα από την παρέα των κατηγορουμένων, τα στοιχεία των οποίων παραμένουν άγνωστα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber