Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τις αιτίες πίσω από το μαχαίρωμα γυναίκας από τον σύζυγό της στη Νίκαια

Το πρωί της Πέμπτης ένας 72χρονος μαχαίρωσε με φαλτσέτα την 66χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στη Νίκαια. Η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Η αποτρόπαιη πράξη

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 66χρονη υποστήριξε ότι ο άντρας της την μαχαίρωσε όταν εκείνη έκανε δουλειές, ενώ ο δράστης φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Γείτονες είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι μέσα στα αίματα και άρχισε να φωνάζει "βοήθεια, βοήθεια, με έσφαξε", ενώ έσπευσαν να τη βοηθήσουν χρησιμοποιώντας μία πετσέτα στο σημείο του τραύματος. 

Ένας άλλος γείτονας που κατόρθωσε να πάρει από τον άνδρα τη φαλτσέτα, ανέφερε πως όταν ρώτησε τον δράστη γιατί το έκανε, εκείνος του απάντησε "γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα"!

Στη συνέχεια ο άνδρας μπήκε στην οικία του και επέστρεψε με ένα κατσαβίδι για να συνεχίσει ό,τι είχε αρχίσει, εντούτοις η αστυνομία ήταν ήδη εκεί και τον συνέλαβε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber