Επί δύο έτη γυναίκα ζούσε έναν εφιάλτη, αλλά φοβόταν να μιλήσει!

Το θύμα πολλαπλών βιασμών, κατήγγειλε τα όσα ζούσε επί δύο έτη και η περίπτωση αναμένεται να εκδικασθεί την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου.

Ο εφιάλτης

Εμπλεκόμενοι ήταν ένας 65χρονος και η 70χρονη κουνιάδα του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Γιώργου Αναστασόπουλου στο pelop.gr, πολλές φορές μέσα στο μήνα ο δράστης βίαζε την 70χρονη γυναίκα απειλώντας την και όντας εξαιρετικά βίαιος. 

Τα περιστατικά έγιναν ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπου ο βιαστής έκλεινε το στόμα της γυναίκας για να μην ακούγεται και παράλληλα την απειλούσε με πριόνι! Δύο χρόνια το θύμα φοβόταν να μιλήσει για όσα συνέβαιναν, ώσπου μία μέρα τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Η "απάντηση" της γυναίκας

Την τελευταία φορά που ο κουνιάδος της γυναίκας επιχείρησε να την βιάσει, η ίδια εμφάνισε ένα πριόνι και τον απέτρεψε από το να καταφύγει στις συχνές και ειδεχθείς πράξεις του.

Στη συνέχεια, η 70χρονη κατέθεσε μήνυση και αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης μετά από 4 χρόνια και δύο αναβολές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber