Έρευνα για τις τάσεις των online παραγγελιών φαγητού στην Ελλάδα διεξήγαγε η διεθνής υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού Rocket.

Τι προτιμούν οι Έλληνες

Αυτές είναι οι προτιμήσεις των Ελλήνων στις online παραγγελίες delivery φαγητού:

1. Burgers και πίτσα: Παραμένουν σταθερά υψηλά στην προτίμηση για τους περισσότερους καταναλωτές καταλαμβάνοντας το 20% των παραγγελιών.

2. Υγιεινό φαγητό: Τα veggie wraps, οι σαλάτες, τα μπολ κινόα και οι σούπες αντιστοιχούν στο 16% των καθημερινών παραγγελιών. Οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες αποτελούν πλέον τάση ανάμεσα στους Έλληνες, ειδικά στα αστικά κέντρα στα οποία οι άνθρωποι αναζητούν πιο ποιοτική τροφή.

3. Καφές: Το 15% όλων των παραγγελιών στη Rocket αφορά τον καφέ, με τον κρύο (ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες) να είναι η κορυφαία επιλογή.

4.Σουβλάκι: Δημοφιλής και συνήθης επιλογή των Ελλήνων το σουβλάκι με το 13% των παραγγελιών της Rocket να προέρχονται από αυτό.

5. Γλυκά: Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι Έλληνες νιώθουν να τους «πέφτει το ζάχαρο» και τους πιάνει η λιγούρα για κάτι γλυκό γύρω στις 16:00, ενώ παίρνουν τον απογευματινό τους καφέ. Το 13% των παραγγελιών της Rocket αφορά γλυκά.

6. Ελληνικό φαγητό: Το παστίτσιο, ο μουσακάς, τα γεμιστά και όλες οι κλασικές «μαμαδίστικές» ελληνικές συνταγές βρίσκονται στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταλαμβάνοντας το 8% των παραγγελιών της Rocket.

7. Διεθνής κουζίνα: Η ασιατική κουζίνα αντιπροσωπεύει το 7%, της Μέσης Ανατολής το 5% και η μεξικανική το 3% των παραγγελιών της Rocket.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber