Το αυτοκίνητο έπεσε σε κολώνα, μετά σε σταυθμένα οχήματα και στο τέλος αναποδογύρισε

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Τριανδρίας. Οδηγός που κινούταν στην οδό Αγίου Δημητρίου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε πάνω σε κολώνα με σφοδρότητα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να αναποδογυρίσει.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ενώ στο όχημα δεν επέβαινε κάποιος άλλος, πέραν του 30χρονου. Μέσα στη ρόδα του αυτοκινήτου, έχει μπλεχτεί ένα καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος το οποίο καθιστά την επιχείρηση επικίνδυνη, καθώς θα μπορούσε να είχε προκληθεί κάποια ηλεκτροπληξία.

Πώς έγινε το ατύχημα

Στις 4 το πρωί τα ξημερώματα της Παρασκευής, το αυτοκίνητο ερχόταν από επικίνδυνη στροφή, έχασε τον έλεγχο ο οδηγός και έπεσε πάνω σε άλλα οχήματα τα οποία, βρίσκονταν στην περιοχή. Το ΙΧ στη συνέχεια, έριξε μία κολώνα και έκανε τούμπες σταματώντας μπροστά από ένα σπίτι.

Στο σημείο κατέφθασε η πυροσβεστική, ενώ διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Σημειώνεται πως ο καιρός είναι βροχερός στη Θεσσαλονίκη, και πιθανότατα από την ολισθηρότητα του δρόμου, ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Η περιοχή είναι κατοικημένη, και ο δρόμος είναι πολυσύχναστος. Υπάρχουν ζημιές σε δύο οχήματα, ενώ συνεργεία της Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει στο σημείο για να απομακρύνουν το όχημα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber