Δυσάρεστη εξέλιξη για το γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στη Ζίτσα Ιωαννίνων - Οδηγείται σε ευθανασία, καθώς τα τραύματα είναι πολύ σοβαρά, έχει υποθερμία και μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή - «Το ζώο βασανίζεται»

Απρόσμενη και δυσάρεστη είναι η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για το γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του, τον αντιδήμαρχο Ζίτσας, καθώς το άτυχο ζώο θα οδηγηθεί σε ευθανασία!

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η εξέλιξη αυτή ήρθε αργά το βράδυ της Τρίτης και αφού το ζώο εξετάστηκε από ειδικό ιππίατρο που έφτασε στην κτηνοτροφική μονάδα από την Κοζάνη.

Ο ειδικευμένος επιστήμονας ήρθε μετά από παρέμβαση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας και εξέτασε εξονυχιστικά το ζώο, διαπιστώνοντας ότι τα τραύματα είναι πολύ σοβαρά. Πέρα από αυτά έχει υποθερμία και μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή.

Αν στην περιοχή λειτουργούσε κλινική θα γινόταν μία προσπάθεια για τη σωτηρία του γαϊδουριού, όμως η μετακίνηση σε άλλη περιοχή είναι αδύνατη λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ζώο.

Έτσι προκειμένου να μην ταλαιπωρείται αποφασίστηκε να γίνει άμεσα ευθανασία, εξέλιξη που όλοι απεύχονταν.

«Το ζώο βασανίζεται από τα τραύματα που έχει», είναι η διαπίστωση των κτηνιάτρων που το εξέτασαν σε αντίθεση με την αρχική εικόνα που είχε δοθεί και από την αυτοψία της κτηνιατρικής υπηρεσίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber