Αύριο, Τρίτη, οι ανακοινώσεις Σκρέκα για τις επιδοτήσεις στην ενέργεια για τον μήνα Σεπτέμβριο - Αυξημένες τιμές στα τιμολόγια του ρεύματος ανακοίνωσαν οι πάροχοι

Αύριο, Τρίτη 23/8, στις 09:30 το πρωί, αναμένεται να ανακοινωθούν οι επιδοτήσεις στην ενέργεια για τον μήνα Σεπτέμβριο από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, την ώρα που οι πάροχοι ανακοίνωσαν ήδη τις νέες αυξημένες τιμές στα τιμολόγια του ρεύματος.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούραςανακοίνωσε ότι η κρατική ενίσχυση για τον Σεπτέμβριο θα ανέλθει στα 2 δισ., ώστε να ενισχυθούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε ό,τι αφορά τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο υπουργός αναφερόμενος στο πακέτο ΔΕΘ τόνισε ότι υπάρχουν δεκάδες μέτρα στο τραπέζι, αλλά τι θα υλοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τον διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο, αλλά και τις προτεραιότητες που θα θέσει ο πρωθυπουργός σε συνεργασία με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι στα ελληνικά νοικοκυριά μπαίνει έξτρα εισόδημα λόγω της μείωσης της ανεργίας, της αύξησης των εισπράξεων από τον τουρισμό, τις συνεχιζόμενες επενδύσεις και την αύξηση κατώτατου μισθού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber