Η μητέρα αποκοιμήθηκε δίπλα στο μωρό της - Όταν ξύπνησε, ήταν νεκρό

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους που κατέληξε αιφνιδίως το πρωί της Τρίτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, έπειτα από δύο ημέρες νοσηλείας.

Το βρέφος που πέθανε, είχε γεννηθεί πριν από 35 ημέρες. Άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (2 Αυγούστου). 

Η μητέρα αποκοιμήθηκε δίπλα στο μωρό της - Όταν ξύπνησε, ήταν νεκρό


Το βρέφος εισήχθη την Κυριακή στο νοσοκομείο, έχοντας πυρετό λίγο κάτω από 39 και μετά από την αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί, η κλινική του εικόνα ήταν άριστη.

Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, η νοσηλεύτρια που μπήκε στο δωμάτιο, εντόπισε το βρέφος χωρίς αναπνοή και νεκρό. Στο δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα του η οποία πιστεύοντας ότι το παιδί της ήταν καλύτερα στην υγεία του, όπως της έλεγαν οι γιατροί, αποκοιμήθηκε στο πλάι του.

Η νεκροψία – νεκροτομή ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνης το μεσημέρι της Τετάρτης και δεν προέκυψαν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που αναμένεται να ρίξει «φως» και να δώσει απαντήσεις, είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν το επόμενο διάστημα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Γρεβενών για το περιστατικό.

«Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας»

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας» ανέφερε εχθές η μητέρα, τονίζοντας ότι όλοι η οικογένεια είναι συντετριμμένη από το τραγικό συμβάν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber