ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Μία ακόμη μητροκτονία σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη - Πρωτοφανής βιαιότητα από τον δολοφόνο

Η 84χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ανήμπορη να αντιδράσει ξεψύχησε με τρόπο που σοκάρει, καθώς ο 59χρονος γιος της τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα, της έμπηξε ένα σπασμένο μπουκάλι στην κορυφή του κεφαλιού ενώ το τέλος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Όπως ανέφερε στη Voria.gr η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου, που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή, "ήταν κακοποιημένη με πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα" με τον γιο της να χαρακτηρίζεται ως "ψυχασθενής με χρόνιους εγκλεισμούς στα ψυχιατρεία".

"Τα χτυπήματα έγιναν με τα χέρια (σ.σ. από τον δράστη) και με ένα αιχμηρό αντικείμενο στην αριστερή βρεγματική χώρα, δηλαδή στην κορυφή του κεφαλιού, μάλλον με σπασμένο μπουκάλι. Όλα τα άλλα χτυπήματα τα έκανε με τα χέρια", τόνισε.

Η ιατροδικαστής ακόμη ανέφερε ότι η 84χρονη "πέθανε αμέσως διότι είχαμε και σύσφιξη της περιοχής του λαιμού. Την έπνιξε".

Ο 59χρονος ομολόγησε το έγκλημα και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, συχνά δημιουργούσε προβλήματα, ενώ δεν είχαν λείψει και στο παρελθόν οι επεμβάσεις της αστυνομίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber