SOOC
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το Εφετείο αφέθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης - Νωρίτερα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για δύο βιασμούς

Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο αφέθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για δύο βιασμούς.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε με πλειοψηφιά 4-3 να αφεθεί ελεύθερος ο καταδικασθείς, ενώ όρισε ομόφωνα περιοριστικούς όρους απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση τρεις φορές στο αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση της ποινής, ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να μην του δοθεί αναστολή μέχρι την έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας επέβαλε στον ηθοποιό και σκηνοθέτη ποινή κάθειρξης 12 ετών για τις δύο περιπτώσεις βιασμού.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-3). Μειοψήφισαν ένας ένορκος, η πρόεδρος και μία σύνεδρος που είχαν την άποψη ότι η συνολική ποινή θα πρέπει να είναι τα 11 έτη.

Στον Δημήτρη Λιγνάδη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την απόρριψη του ελαφρυντικού του σύννομου βίου και με πλειοψηφία 5-2 της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber