INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας, ας μην κρυβόμαστε» - Εξοργιστική κατάθεση στη δίκη 31χονου γυναικοκτόνου

Την έντονη αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου προκάλεσε η κατάθεση του θείου του 31χρονου κατηγορουμένου, ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29 ετών γυναίκα του Τζεβριέ, στις 9 Δεκεμβρίου του 2021, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο θείος, ο οποίος προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισης. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, ο μάρτυρας είπε ότι «όλοι τις δέρνουμε τις γυναίκες μας, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας … δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε αλλά εννοείται ότι τις δέρνουμε».

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου τέσσερις μετά άφησε την τελευταία της πνοή. Ο 31χρονος με μεγάλη καθυστέρηση την πήγε στο νοσοκομείο, όπου ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του έπεσε από τη σκάλα. Τα χτυπήματα που της έδωσε, της προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη άφησε πίσω της τρία παιδιά.

Ισόβια στον γυναικοκτόνο της 29χρονης Τζεβριέ

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ορεστιάδας στον 31χρονο συζυγοκτόνο, με την ποινή να επιβάλλεται με ψήφους 6-1.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η δίκη διήρκησε 9,5 ώρες και η έδρα δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό περί πρότερου εντίμου βίου του κατηγορούμενου συζύγου της, ο οποίος στην απολογία του ισχυρίσθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber