INTIME
Στη φυλακή οδηγήθηκαν η μητέρα και ο πατριός των τριών παιδιών που ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες στον Άγιο Παντελεήμονα - «Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου για το βίντεο και τις σοκαριστικές περιγραφές

Στη φυλακή οδηγούνται η μητέρα και ο πατριός των τριών παιδιών που ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης, σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα. Μάλιστα, κατά την ακροαματική διαδικασία η πρόεδρος του δικαστηρίου φέρεται να είπε κατά την προβολή βίντεο: «Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε».

Τόσο στην 30χρονη όσο και στον 54χρονο σύντροφό της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, επιβλήθηκε η ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τούς αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Συγκεκριμένα, η μητέρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο, αλλά και απλές σωματικές βλάβες.

Μάλιστα, η γυναίκα, όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες!

Η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με την 30χρονη να του το απαγορεύει. Μετά από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές που μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με τον Alpha, ενδεικτικό της φρίκης, της οποίας ζούσαν τα τρία παιδιά είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber