Nikos Libertas / SOOC
Την έσωσαν οι φωνές της 93χρονης αδερφής της

Τραγικές στιγμές βίωσαν δύο αδερφές, ηλικίας 86 και 93 ετών, στον Κολωνό όταν νεαρός ποδηλάτης επιτέθηκε στην πρώτη με σκοπό να τη βιάσει.

Όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες ο επίδοξος βιαστής είχε στήσει ενέδρα και είχε βάλει στο στόχαστρο την 86χρονη. Τελικά η γυναίκα σώθηκε από τις φωνές της αδερφής της που είχαν ως αποτέλεσμα ο νεαρός να τραπεί σε φυγή. 

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Κολωνό. Όπως είπαν στους αστυνομικούς ο επίδοξος βιαστής άρπαξε την 86χρονη και την κόλλησε σε ένα ΙΧ όπου ξεκίνησε να την θωπεύει εκμεταλλευόμενος τον αιφνιδιασμό της ηλικιωμένης.

Την έρευνα της υπόθεσης έχουν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Κολωνού οι οποίοι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του επίδοξου βιαστή χρησιμοποιώντας την περιγραφή των δύο ηλικιωμένων γυναικών προκειμένου να εμποδίσουν ενδεχόμενη νέα επίθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber